vineri, 25 iulie 2014

Tendințe machiaj vara 2011

Cel mai pregnant trend al sezonului in materie de machiaj, este inspirat din machiajul anilor ’70. Se va pune accent pe evidentierea frumusetii naturale, de aceea este important sa-ti ingrijesti foarte bine tenul, astfel incat acesta sa aiba in permanenta un aspect curat, sanatos si luminos.


 Tendințe machiaj vara 2011 Fondul de ten va fi unul usor autobronzant, transparent si hidratant, sau chiar absent, daca ai o piele fara probleme. Este de preferat sa eviti pudra in acest sezon.

In ceea ce priveste fardul de obraz, pentru a obtine un aspect natural, aplica unul sub forma de gel sau crema, in nuante trandafirii sau piersica. Pentru machiajul ochilor, fardurile de pleoape sidefate sau stralucitoare, in nuante pastelate (verde, bleu, roz pal, oranj) sau pamantii(bej, auriu, maro, aubergine), sunt cele mai potrivite, iar pentru buze, nuante asemanatoare cu cele ale blush-ului, sau chiar nude cu aspect mat.

Un alt trend popular in aceasta vara este inspirat din machiajul italian.

Se pastreaza si aici aspectul cat mai natural, insa spre deosebire de machiajul anilor ’70, in ceea ce priveste fondul de ten, vei alege unul cu o mare putere de acoperire, mat, cu efect satinat, care va da un aspect uniform, impecabil. Opteaza pentru farduri de ochi in tonuri naturale, contureaza pliul pleoapei superioare cu un fard maro-gri, iar la final subliniaza baza genelor superioare, printr-o linie groasa, folosind un eye-liner lichid. Pentru buze foloseste un creion si un ruj bej sau roz natural.

 Tendințe machiaj vara 2011 Daca esti de parere ca nici unul dintre stilurile de mai sus nu te caracterizeaza, poti incerca accentuarea puternica a buzelor, sau a ochilor.
Astfel vei fi in ton cu noile tendinte, putand sa-ti pastrezi totusi amprenta. In ambele cazuri, tenul trebuie sa aiba un aspect perfect ca de porțelan. Daca alegi sa-ti pui in evidența buzele, foloseste rujuri mate, aplicate perfect, in tonuri indraznete, precum rosu aprins, corai, portocaliu, ciclam, fucsia sau pruna, iar pentru ochi, foloseste farduri neutre si un strat fin de mascara. Daca in schimb vrei sa atragi atentia asupra ochilor, alege intre machiajul smokey-eyes sau un machiaj in culori intense si mate, precum: mov deschis(lavanda), roz, corai, portocaliu, galben, verde, albastru, gri, negru, brun sau maro inchis. Pentru aceste doua variante, cele mai potrivite rujuri, sunt cele hidratante in nuante apropiate de cea a buzelor tale

Sfaturi:
Daca alegi stilul anilor ’70, seara foloseste un creion dermatograf, cu ajutorul caruia iti vei contura ochii pentru a obtine machiajul “cat eye” – ochi de pisica. Pentru a da impresia de marire a ochilor, creioneaza mucoasele ochilor cu un creion kohl, alb.
Buzele lucioase si transparente nu mai sunt in tendintele acestui sezon, fapt pentru care este de preferat sa le eviti.
Pentru a obtine un contur perfect al buzelor, foloseste o pensula speciala pentru acest lucru, si urmeaza conturul natural al buzelor tale.
Renunta la sprancenele foarte subtiri,abea vizibile. Se poarta sprancenele groase, dar bine definite.

Oana Isac, make-up artist - 0726 241 480
http://www.remedio.ro/n50/frumusete-c300/tendin_539_e_machiaj_vara_2011-s503.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu